Bayern ja Ribery uudistavat sopimuksensa

Uutisten mukaan, Bayern ilmoitti, että se on tehnyt sopimuksen Riberyn kanssa. Osapuolten välistä sopimusta jatkettiin yhdellä vuodella. Ribé jatkaa Bayernin palveluksessa ensi kaudella. Jalkapallo Pelipaidat Bayernin julkaisemassa videossa, Ribery käytti Bayernin jerseya numerolla 2019. Hän edusti itseään ja Bayernia uudistamaan sopimuksensa vuoteen 2019 asti. Molemmat aiemmat sopimukset päättyvät tänä kesänä.

Franck Ribery iloitsi myös: ” Olen ylpeä voidessani työskennellä tämän hyvän klubin puolesta vielä vuoden ajan. Münchenistä tuli kotini, Perheeni ja minä olemme erittäin ylpeitä Bayernin jersey-mallistosta seuraavan kauden aikana. ”

Kesäkuu 2007, Paidat Bayern München 25 miljoonan euron siirtohinnasta, Sign Ribery Marseillesta, Ja antoi hänelle nro 7 jersey. Seuraavassa 11 vuodessa, Franck Ribery edusti Bayern Munich 385 117 maalia ja 179 voittoa. Auta Bayern Munich voittaa kahdeksan Bundesligan kappaletta 5 Saksan cupin mestaria, 1 Saksan liigakupin mestari, 4 Saksan Super Cup mestaria, 1 Mestarien liigan mestari, 1 Euroopan Super Cup -mestari ja 1 World Club -mestari. Tällä kaudella Bayern Munich Ribery teki 32 esiintymää jokaisessa tapahtumassa. Pisteitä 6 maalia ja 6 voittoa.

Messi ei jätä MM-kisoja

Vaikka Barcelona on nyt voittanut La Ligan ja Kuningas Cupin kaksinkertaiset kruunun kunniat, Messi sai pohjimmiltaan La Liga -alustan. Ja sitten on vuoden suurimmat haasteet, Voidaan jopa sanoa, että uralla suurin haaste on MM. Mutta Jalkapallo Pelipaidat Messi ei ajatellut levätä. Hän ei halua ottaa aika pois ajoilta. Hänen on tehtävä juuri päinvastoin kuin kaikki ajattelevat.

Barcelonassa Rooma käänsi. Kun heidät poistettiin Mestarien liigasta, Argentiinan tiedotusvälineet ovat edelleen hieman tyytyväisiä, Se tarkoittaa, että Barcelonan onnettomuus on suuri onni Argentiinalle. Koska Messi voi valmistautua MM-kilpailuun etukäteen, Hän voi levätä paljon myöhemmin Osallistu maailmancupiin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Mutta ihmiset, joilla on tämä idea, Ilmeisesti tietämättä Messia.

Messi kiinnittää huomiota maajoukkueeseen. Esimerkiksi Begliah ja Aguero vammat, Maalivahti on epävarma, Kuinka määritellä tiimin viimeinen lista, Mutta Paidat Barcelona Messi tiesi sen puolesta, Tärkeintä on osallistua maailmancupiin 100 prosentin tilalla. Ja miten osallistua maailmancupiin parhaassa kunnossa, Kukaan ei tunne itsensä paremmin kuin Bassamesi. Vaikka monet ihmiset haluavat, että hän lepää ja levätä, Älä ota loukkaantumisriskiä osallistumasta vähemmän tärkeisiin peleihin. Mutta Messi ei usko niin. Barcelona Messi on maailman paras pelaaja. Se on ainutlaatuinen. Miten hän ei voi luottaa itseään?

Real Madridissa on Bayernin tappaja

Tilastojen mukaan, Zidane kuin pelaaja ja valmentaja viisi kertaa eliminoiva ottelu vastaan Bayern, Ja kaikki eliminoivat vastustajat. 1995-96 UEFA-cup Tuolloin Jalkapallo Pelipaidat Zidane soitti myös Bordeaux’ssa. Ensimmäinen kierros ei pelannut, Toisella kierroksella hän pelasi, Vaikka Bordeaux menetti 1-3 Bayernia, Mutta silti poistettiin vastustajat.

2001-02 kausi, Real Madrid ensimmäisellä Mestarien liigan neljänneksellä 1-2 kaukana Bayern Münchenistä Toisen kierroksen jälkeen he kuitenkin etenevät.

Kahden vuoden jälkeen kaksi joukkuetta kärsivät jälleen. Tämä on Mestarien liiga 16, Real Madrid iskee Zidanea toisella kierroksella. Voittomaailmaan, Auta Real Madridin pisteet 2-1 voittaa. Vuoden 2013-14 kausi, Zidane toimi Ancelottin avustajana. Todisti Real Madrid 5-0 lakaista Guardiola Bayernia vastaan kahdessa kierroksessa. Paidat Real Madrid eliminoi Ancelottin Bayernin 6-3 viime kauden.

Manchester Cityn kapteeni juhlii mestaruuden räjähdystä

Pitkän kauden jälkeen Paidat Manchester City, Lopulta voitti Premier League mestaruuden tällä kaudella, Kapteeni Conpani saapui myöhemmin Manchesteryn, Manchester. Fanien baari juhlii Manchester Cityn fanien kanssa. Vaikea tukahduttaa tunteita, Hän juhlisti mestaruudensa räjähtämällä suuhun.

Compagni: ” Tämä on kuin ensimmäistä kertaa, Ette voi kuvata sitä, puhuin siitä ennen peliä. Voit voittaa pelin ensimmäistä kertaa Luulet, että voitat kaikki kilpailut. Kun menetät pelin, Luulet, ettet koskaan voita uudestaan. Ja kun herään tänä aamuna, minulla on tämä tunne, Mutta en halua odottaa, kunnes toinen joukkue menettää. Joten tänään tämä on erilainen kokemus. ”

Pelin jälkeen hän otti myös vastaan Jalkapallo Pelipaidat Manchester Unitedin fanin vaimonsa kotona. Hän sanoi: ” Tämä osoittaa kuinka jalkapallo on Manchesterissa. Tänään on hyvä päivä siniselle, Mutta on myös puoli punaista. ” Sen jälkeen, Hän juhli FaceTime-messuilla De Bruyne ja Kyle Walker. Kun hän näki vaimonsa isoäidin, Conpani kysyi häneltä: ” Haluatteko pyytää heitä tulemaan mukaan? ”

Arsenalin jättäminen jatkaa valmennusta

Koska tämän kauden ennätykselliset ennätykset, Jalkapallo Pelipaidat Arsenalin johtaja Wengerin näkymät ovat hyvin epävarmoja. Britannian tiedotusvälineet uskovat yleisesti Jos Arsenal jää kaipaamaan UEFA: n Mestarien liigan kauden, Wenger pystyi tuskin pitämään asemansa. Äskettäisessä haastattelussa, Wenger sanoi, että jos luokka, Ei sulje pois muuta klubikoulutusta.

Kysyi, olisiko hän jatkaa valmennusta, jos hän lähti Arsenalista Wenger sanoi: ” Kyllä, tietysti. Niin kauan kuin minulla on vielä fyysistä voimaa ja halua jatkaa. Tiedän, että se riippuu fyysisestä ja psyykkisestä tilasta. Se oli päätös, jonka piti tehdä jossain vaiheessa. ”

Wenger sanoi sitten, että hän halusi jatkaa Arsenalin valmennusta. Hän sanoi: ” Asun tällä hetkellä, Nyt haluan vain tehdä parhaani Arsenalille. En välitä liikaa siitä, mitä minulle tapahtuu. Jos ei ole täydellistä omistautumista, Jopa uhraa elämäsi tälle, Et voi valmentaa Arsenalia 22 vuoden ajan. En muuta tätä kohtaa. Siihen asti, kunnes Paidat Arsenal loppuu tällä kaudella, Ennen sopimuksen päättymistä. Sen jälkeen en vielä tiedä, mitä aion tehdä. ”

Liverpoolin vahvin kuningas voi lopettaa kultaisen pallon säännön

Liverpoolin presidentti Kewell sanoi kun puhutaan Salahin kuumasta tilasta tällä kaudella, Salah odotetaan lopettavan Jalkapallo Pelipaidat Messi ja Ronaldon pitkäkestoisen säännön Golden Globesta.

Salahin esitykselle, Liverpoolin presidentti Kewell sanoi: ” Salah potkaisi ilmiömäistä kausi, Ihmiset sanovat, että Salah tulee ehdottomasti voittamaan vuoden liigan pelaajan. Odotan jopa, että hän jatkaa askelta eteenpäin. ”

” Hänellä on kyky maalata hampun tavoitteita. En näe mitään syytä jättää huomiotta Paidat Liverpool Salahin tulo Golden Globe-ehdokkaaksi. Liverpool Salah: n harhautuskyky on myös erinomainen. Tämä puolustaa häntä pelkäävästi. Tämä tyyli on hieman samanlainen kuin Messi, Messin harhautuskyky on maailman suurin. Liverpool Salah voi tehdä saman asian, On vaikeaa pysäyttää läpimurtoa. ”

Messi on täynnä halu Mestarien liigassa

Barcelonan valmentaja Valverde osallistui lehdistötilaisuuteen ennen Jalkapallo Pelipaidat Chelseaa. Kun on kyse pelin avaimesta, Valverde sanoi: ” Ideamme on sama kuin Chelsea. Peli on kiinnitettävä huomiota erilaisiin yksityiskohtiin. Tämä yksityiskohta voi olla ratkaiseva. ”

Barcelona ei korosta puolustusta? Valverde sanoi: “Pelaimme joitain erittäin tärkeitä. Erittäin hermostunut peli, huomisen peli on näin, Mutta haluamme nauttia pelistä. Olemme todella joukkue, jolla on vaikea rikkoa tavoite. Jos pidät päämäärän, Voimme edetä seuraavaan kierrokseen, Mutta Barcelona yrittää potkaista oman jalkapallonsa.”

Onko se tyytyväinen Paulinhoon? Bassa Valverde sanoi: “Se on varmasti tyydyttävä. Hän tulee etäisestä liigasta. Mutta tämä kausi on menestynyt hyvin. Haluamme nähdä, voiko hän pelata huomenna. Tämän lisäksi pelaaja voi Se voi myös auttaa Paidat Barcelona muilla tasoilla. ” Basa Mesi voitti pelin viimeisen kierroksen. Valved sanoi: “Luulen, että hän on erittäin hyvä. Erittäin tyytyväinen, ja kuten muut Barcelonan pelaajat, Täynnä innostusta peliin. Tiedämme, että Mestarien liiga voi suuresti edistää pelaajien moraalia. ”

Real Madrid voitti kaikki vaikeudet

Real Madrid 2-1 voittaa Pariisin Mestarien liigan puolivälierissä, Zinedine Zidane sanoi erittäin tyytyväisenä kilpailun tuloksista, Erittäin tyytyväinen pelaajien suorituskykyyn. Jalkapallo Pelipaidat Zidane sanoi: ” Olemme voittaneet kaiken ja jatkamme, Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme. Tämä ryhmä on aina ollut. ”

Tietoja omasta aloitusvalinnastaan, Zidane sanoi: “Meillä on jokainen pelaaja, Valitsin yhdeksäntenä. He soittivat hyvin ja koulutettiin hyvin. Haluan kiittää pelaajaa. Pelin alusta he pelasivat hyvää ja keskittynyttä peliä. On erittäin tärkeää lyödä tällaista suorituskykyä. Voitimme vaikeassa kurssissa. Kuten jo ensimmäisellä kierroksella, olemme erittäin tyytyväisiä ja erittäin tyytyväisiä. ”

Päätöksestä korvata Bell, Real Madrid Zidane sanoi Bell ymmärtää tällaisen järjestelyn, Hän sanoi: “Olen varma, että hän haluaa saada enemmän peliaikaa, Mutta meillä on paljon pelejä. Paidat Real Madrid jatkaa esitystä nyt. Mielestäni jokainen pelaaja on erittäin tärkeä, Luulen niin, Real Madrid Bell on yksi niistä. Älä huoli, ettei hän alkanut tätä jaksoa Koska hän saa peliajan. ”

Sanchez todella taistelee Unitedin puolesta

Sanchez liittyi Arsenaliin Manchester Unitedista talviikkunan aikana, Uutisten mukaan, Jalkapallo Pelipaidat Manchester Unitedin sisäpiiriläinen sanoi, Jotta nopeasti seurata rytmi Manchester United, Sanchez on koulutusta joukkueessa, Lisää itsesi puoli tuntia vahvistaaksesi oman ydinvoiman.

” Kun hän lopetti harjoittelun ulkopuolelta, Päätä alhaalla näet höyry, joka päästää häneltä, Se on niin vaikuttavaa. Hänen ei tarvitse tehdä sitä, Mutta hän on vaatinut, Et löydä ammattimaisempaa pelaajaa kuin hän, Hän on todella hyvä. ”

Manchester Unitedin sisäpiirin mukaan ” Suurten yksiköiden koulutuksen jälkeen, Paidat Manchester United Sanchez itse harjoittaa vielä puoli tuntia. Kukaan Manchesterissa ei pyytänyt häntä tekemään sitä, Mutta hän tunsi olevansa parempaa. ”