Liverpoolin kokoonpano on riittävän vahva

Uutisten mukaan tämä kierros Premier-liigassa, Jalkapallo Pelipaidat Liverpool tulee kohtaamaan Huddersfieldin. Liverpoolin kuuluisa John Aldridge sanoi: “Meidän pitäisi antaa Salah lepäämään, Hän on liian tärkeä, Ferminon on parannettava omaa tasoa. ”

Äskettäin Aldridge sanoi haastattelussa: “Salah on liian väsynyt, Tärkeä toimija kuten Salah, Hän ansaitsee oikean pyörimisen. ”

“Nykyinen Paidat Liverpool kokoonpano on riittävän vahva, Viikonloppuna, Shakri ja Sturridge pystyvät täysin auttamaan Liverpoolin voittoa. Sturridgein suorituskyky tällä kaudella on itsestään selvää. Kun Shaqiri soittaa Anfield Stadiumissa, Liverpoolin fanit aina huutavat. “

Arsenal pitäisi nostaa palkkaa tämän ansion

Raporttien mukaan, Jalkapallo Pelipaidat Arsenalin maine uskoo, että klubin olisi täytettävä Ramseyin palkkausvaatimukset. Hän sanoi, että pelaajat voivat tulla Arsenalin legenda.

Ramseyn sopimus päättyy kesällä. Arsenalilla on vielä uudistussopimus sen kanssa. Keon sanoi aiemmin, että hän uskoi, että Ramsey halusi saada saman palkkatason kuin Ozil. Tämä on tullut tärkein syy kahden osapuolen väliseen neuvotteluun.

Keon uskoo, että jos sopimus uusitaan onnistuneesti, Ramsey voi tulla Paidat Arsenal legendaarinen tähti. Hän sanoi: “Ramsey on mallityö. Jos hän voi eläkkeelle Arsenalissa, Sitten hänestä tulee Arsenalin nimi. ”

Liverpool kauhu päivitys kutsutaan Real Madrid

Tiedän, että Liverpool on vahva tällä kaudella, Mutta kun pelaat yhtä voimakasta Paris Saint-Germainia, On arvioitu, että edes kovimmat Red Army -fanit eivät ole varma. Kaksi maalia johtaa, joutuvat tasoittamaan, Sitten Jalkapallo Pelipaidat Liverpool tappaa ajan! Liverpool edessäsi, riippumatta kokoonpanon kokoonpanosta, Silti pelaajan halu taistella, Ne ovat jo Euroopan parhaimmat. Taisteleva voima riittää tekemään joukkueen jylhää.

Ennen peliä Liverpoolin pääkeskus, Fermino, puukottiin. Vahinko ei ole kevyt. Onneksi Sturridge on terveenä. Etumatka koostuu Mane + Sturridge + Salahista, Kolme muskettisoturia ovat yhtä hyvät tulipalossa.

Kloppin kovan työn jälkeen, Paidat Liverpool on vihdoin rakennettu vahva ja tasapainoinen tiimi. Hyökkäyksen ja puolustuksen kummankin pään kokoonpanon syvyys, Kaikki astu alkuun. Ja Real Madridin ja muiden jättiläisten rakenneuudistuksen myötä, Liverpoolin uuden kauden odotetaan saavuttavan hyviä tuloksia Mestarien liigassa, Premier-liigassa ja muissa tapahtumissa. Toinen uusi jättiläinen Euroopassa on nousemassa!

Bogba voi tulla Barcelonaan

Espanjassa siirron markkinat ovat sulkeutumassa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki klubit, jotka edelleen haluavat allekirjoittaa, on nopeuttaa neuvotteluja. Vaikka ei tiedetä, tuoko Jalkapallo Pelipaidat Barcelonassa pelaajia viime hetkellä, Mutta Pique, yksi joukkueen kapteenista, on hyvin selkeä: “Jos voimme olla Bogban kanssa, olemme hyvin onnellisia.”

Pique sanoi tämän: “En tiedä paljon Manchester Unitedin tapahtumista ja Mourinhon ja Bogban välisestä suhteesta. Bogba on erittäin hyvä pelaaja. Mutta hän on nyt Manchester Unitedin pelaaja. Meidän on nähtävä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa. ”

Pique huomautti, että keskittyminen liigaan ei tarkoita sitä, että klubilla ei ole mitään kykyä. “Barcelonan tyyli ei ole puutteellinen, Paidat Barcelona on noussut erittäin vahvaksi La Ligan ottelussa. Meidän on pelattava paljon pelejä La Liga. Ei viimeinen voitto. Joidenkin kauden rakentajien perusta on päinvastainen. Tämä on hyvä heille, La Ligaissa pelaaminen ei kuitenkaan ole sama kuin Mestarien liigan pelaaminen. On käynyt ilmi, että jos Barcelonassa toimii hyvin La Liga, Barcelonassa toimii myös Euroopan arena. ”

Real Madridin johtajat painosta Lopeget

“Ohjeiden mukaan Kurtovasta tulee joukkueen pääportti,” Viimeisimmässä raportissa, Monet ihmiset ovat vaatineet Kurtwan aloittamista, painostuksen edessä, Lopetin oli tehtävä myönnytyksiä. Vaikka Navas Jalkapallo Pelipaidat tilapäisesti vastusti paineita erinomaisella suoritustasolla, Mutta ennemmin tai myöhemmin hänet lähetetään penkkiin.

Navas sai aloituspisteen pelin Getafea vastaan. Ja sosiaalisessa mediassa, Täynnä epäilyksiä hiljattain käyttöönotetusta maalivahtiyrityksestä ei päässyt aloituspisteeseen. Navas menetti neljä maalia Euroopan Super Cupissa Atletico Madridia vastaan. Tämä sai hänet kyseenalaiseksi. Kun Real Madrid voitti Getafe 2-0. Näyttää siltä, että kaikki on tullut rauhalliseksi.

Lope Teji on nyt paineita, Ei ole välttämätöntä, että Real Madrid voittaa mestaruuden palkinnon. Tai täytä Ronaldo, Ei myöskään siksi, että Modric halusi kerran lähteä, Ja Paidat Real Madrid kärsi myös Atletico. Maajoukkueen maalivahdin ongelma on entisen Espanjan valmentajan monimutkainen ongelma. Hänen on valittava kahden erinomaisen maalivahdin välillä. Yksi on tärkein voima, joka auttoi Real Madridia saamaan Mestarien liigan pokaalin kolmesti. Toinen on Venäjän MM-kisojen paras maalivahti.

Maailmancup on jo kulkeva näky

Chelsean keskikenttäpelaaja Kanter voitti maailmancupin Jalkapallo Pelipaidat Ranskassa tänä kesänä. Mutta hänelle, Nämä kunnia on tullut smogiksi, Valioliiga uudessa kaudella on tärkein asia.

“Maailmanmestaruuden voittaminen on mitä uneksin. Se on myös jotain, jota en koskaan unohda. Voita olla osa tätä tiimiä, Tämä tapaus tulee meidät loppuun elämään. Koska tiedämme, mikä tarkoittaa, että voimme voittaa maailmancupin. ”

Tänä kesänä Chelsea valmisti valmennuksen muutoksen. Uuden valmentajan saapuminen, Surrey, joutuu tekemään joitain muutoksia Chelseaan. Kanter yrittää myös sopeutua tähän muutokseen: “Nyt Chelsean järjestelmä on hieman erilainen. Erityisesti miten me pelaamme. Joten jopa lomien aikana, Pohdimme myös ja sopeutetaan. Tämä vaatii suurta uhrausta Paidat Chelsea kaikille. Siksi minun on jatkettava eteenpäin. “

Asencio jatkaa loistavasti

Kauden alussa Asencio tuli valtion puoleen. Hän voitti peräkkäiset tavoitteet lämmittelyssä ottelussa. Real Madrid voitti Juventus 3-1 Asencio on päähenkilö. Hän järjesti hyvän näytelmän, joka teki maalin kahdesti. Jalkapallo Pelipaidat Rooman peli on juuri alkanut 2 minuuttia. Hän teki toisen maalin.

Rooman, Lopetji tekee Asencio, Bell ja Benzema trident. Tämä tridentti on erittäin joustava. Ja Asencio pelaa hyvin. Sittemmin Asencio sai mahdollisuuden maalata rangaistusalueella. Valitettavasti pallo on tukossa, Real Madridin pelaajat valittivat vastustajan käsialalle, Mutta erotuomari jätti huomiotta.

Liity Juventukseen Ronaldoon, Kun Ronaldo Paidat Juventus, Lopetji alkoi hyödyntää potentiaalia tiimissä, Lisää joukkueen taktisia valintoja, Ja Asencio on tullut päähenkilö.

Croatian Airways juhlia sankareita Triumphissa

Vaikka Kroatian joukkue ei voittanut mestaruuskilpailua, Mutta joukkueen suorituskyky, Jalkapallo Pelipaidat Kroatian fanit ovat olleet tyytyväisiä. Kun Kroatian joukkue palasi Venäjälle Zagrebista, Kymmenet tuhannet fanit tulivat kaduille, Tervetuloa sankareiden palaamiseen.

Jotta voitaisiin tyytyväisenä tulla Kroatian joukkue, Kymmenet tuhannet fanit ryntäsivät Zagrebin Barna Jessica -aukiolle. Suuri kutsuva seremonia pidettiin piristämään sankareitaan. Vaikka joukkue ei voittanut, Mutta tämä ei vaikuttanut fanien innostukseen. Kun joukkueen bussi kulkee, He yrittivät parhaiten piristää pelaajia. On jopa faneja, jotka sytyttävät ilotulituksen ja piristää.

Kroatian pelaajat heiluttivat myös lippua, Vilpittele fanien kanssa ja laulaa. Ja rauhallinen Paidat Kroatia Modri, Tällä hetkellä ei ole kunnossa, Hänellä on ilotulitusoikeus. Hauska, heiluttaen, huutaa, Juhli tätä kovaa voittoa Kroatian fanien kanssa.

Bogba on tuhottu liian kuolleeseen tilaan

Koska Belgian kilpailu on erinomainen, Aiemmin epäilty Jalkapallo Pelipaidat Bogba on ylistetty monilla ihmisillä. Heistä on ranskalainen valmentaja Deschamps. Pelin jälkeen Deschamps arvosti erityisen paljon Bogbaa.

Samalla Deschamps uskoo sen Vaikka Bogba oli tuhoutunut kuoliaaksi peliin, Mutta hänellä ei ole vielä ollut mahdollisuutta tuhlata: “Mielestäni Martinez päätti antaa Fellaini puolustaa häntä. Fellaini tarvitsee vain katsella Bogbaa. Bogballa ei tietenkään ole paljon tilaa palloon. ”

Koska valtio ei ole ollut riittävän vakaa, Siksi Paidat Ranska Bogba on kyseenalaistettu paljon. Mutta tässä World Cupissa, Ranskalainen Bogba on epäilemättä hyvä todiste itsestään.

Englannin onneksi vastahyökkäyskäsikirjoitus

Jalkapallomaailmassa haluavat menestyä, vahvuuden lisäksi, Tarvitset myös vähän onnea. 2016 Euroopan Cup, Ronaldo ja Portugal tekivät vastahyökkäyksen taantuvien olosuhteiden edessä. Jalkapallo Pelipaidat Ronaldon ja portugalilaisen joukkueen rohkeuden lisäksi, Joukkue oli onnekas välttää kaikki perinteiset jättiläiset knockout kierroksella. Se on myös keskeinen tekijä. Tänään, tämä World Cup Englannissa, Portugalin vastahyökkäyksen myytti on yhä enemmän.

Kolumbian rangaistuspotkun jälkeen, Englannista on tullut kuumimmat joukkue toisella puoliskolla. Peliyrityksen tarjoamat vedonlyöntitasot, Englanti hallitsi jopa Brasiliaa ja Ranskaa. Tarpeeksi nähdä, Kuinka optimistinen Englanti on alemmassa puoliskossa.

Ehkä Jumala myös auttaa Englannissa. Tilanteen alemmassa puoliskossa, Heidän suurin kilpailija on Espanja. Mutta Matador Legion menetti Venäjälle knockout-kierroksella. Tässä tapauksessa, kun Paidat Englanti tuli top 8, Samassa puoliskossa olevat kolme vastustajaa ovat itse asiassa Venäjä, Kroatia ja Ruotsi. Ei ole perinteistä jättiläistä, Yhden paperin vahvuus, Englanti on täysin immuuni kolmelle muulle vastustajalle. Kun onni jumalattaren siunaus, Englanti voi todella olla erittäin toiveikas luoda ihme tässä maailmancupissa.